Itt a vége fuss el véle!

Kedves barátaim, - versenyzők, küldöttek, tisztségviselők és partnerek!

A mandátumom lejárását megelőzően ezúton szeretném jelezni az elnöki tisztségről való lemondásomat! 
 
Sajnálom, hogy így alakult és egyben mindenkitől elnézést is szeretnék kérni, hogy kezdeti törekvéseimet nem sikerült érvényesítenem. Ezzel az alapítók között 5 év munkásságom után utolsóként hagyom el az elnökséget!
drifter.gif
 
Csak remélni tudom, hogy azok az emberek, akik a legutóbbi küldöttgyűlés során az általam és a Driftgarázs SE részéről benyújtott tervezetről és annak részletes kiegészítéseiről még csak érdemi vitát sem voltak hajlandóak lefolytatni a saját tervüket hamarosan prezentálják a nagy nyilvánosság előtt. A szövetség jelen pillanatban története legmélyebb pontját éli és sajnos a küldöttek más-más véleményen vannak, mely az aktív és hatékony felelősségteljes munkát teljes mértékben ellehetetleníti. Ezért sem tudtuk a meglévő tervek és kész koncepciók mentén elkezdeni az idei szezonnal kapcsolatos fontos és halaszthatatlan feladatokat. Az egységes támogatottság, a demokrácia valamint a törvényes működés hiányában hatalmas késésbe, de leginkább veszélybe került az Országos Bajnokság kihirdetése és jövőbeli sorsa.
 
Úgy vélem, -bár szerencsére a külső szemlélő számára nem volt érzékelhető, - számos területen kudarcot vallott a szervezet jelenlegi felépítése és annak tisztségviselői, köztük természetesen jómagamat is beleértve. A 2009 évi fellendülést gazdaságilag tavaly újra deficit követte, a szponzorok, partnerek nem voltak kellő figyelemmel kezelve, a rendezvények színvonala stagnált, belső működés tekintetében pedig története legmélyebb pontjára került.
 
Köszönöm azoknak a személyeknek a támogatottságát, munkáját, akik kitartottak mellettem és sok esetben bátorítottak a folytatásra. A drift sportág iránti elkötelezettségem természetesen fennáll, így mint küldött a szövetséget érintő kérdésekben a továbbiakban is részt kívánok venni, amennyiben rendeződnek a körülmények. Ezzel egy időben számos tervet szeretnék az idei évben kivitelezni, mely jelen bejelentésemtől teljesen független. A részletekről mindenképpen értesülni fogtok hamarosan az idei évben teljesen függetlenné vált DRIFT web portálon, azaz a drifter.hu-n !
 
Sok sikert és kitartást kívánok 2011-ben a szövetség új tisztségviselőinek!
 
Üdvözlettel / Best regards
Rozovics Tamás "Zora"
--------------------------------------------------
Magyar Drift Szövetség / Hungarian Drift Association
Tel.: +36 30 825-7680 -- Fax: +36 56 788-907
Web: www.drifter.hu -- Email: rozovics.tamas@drifter.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://zoradrift.blog.hu/api/trackback/id/tr42567980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Info

Itt olyan posztok születnek, ami sokkal inkább személyesebb hagvételű mint sem tudományos, de mindenképpen kapcsolódnak valamilyen úton módon autós élményekhez, a drifthez, meg úgy általában az élet szépségéhez.

Friss topikok

süti beállítások módosítása